Primeur voor Succes MC1

advertentie

Hippolytushoef – Een primeur voor de meiden van Succes MC1. Zij mochten als eerste het nieuwe Succes-tenue aantrekken. De Wieringer voetbalvereniging heeft met ingang van het nieuwe seizoen een eigen shirt. Een shirt waar op termijn de hele vereniging in zal spelen. Volledig naar wens gefabriceerd door Hunter Teamsports.

Een bedrijf uit Den Helder van Robbie Huntelerslag. Met dit bedrijf heeft Succes vanaf dit seizoen een samenwerking. Naast de shirts levert dit bedrijf de overige kleding en materialen aan de vereniging. Binnenkort is de officiële Succes-kleding ook via een webshop op www.vvsucces.com te verkrijgen.

Het shirt is traditioneel in de clubkleuren uitgevoerd maar qua pasvorm, materiaalkeuze en details zeer vooruitstrevend. Voor de overige kleding is gekozen voor het Italiaanse merk Acerbis, een relatief onbekend merk dat graag voet aan de grond krijgt binnen de voetbalwereld. Iets dat ze in de motorsport al jaren hebben. Deze kleding kenmerkt zich door een typische Italiaanse snit en mooie afwerking.

Succes MC1 wordt gesponsord door Niste Montage uit Hippolytushoef. Eigenaar is trotse voetbalvader Nils Limpers, wiens dochter Julia deel uitmaakt van de MC1.

Succes is blij met de steun van het plaatselijke en regionale bedrijfsleven. Zij maken het mede mogelijk dat de vereniging bloeit als nooit te voren met, inclusief de nieuwe zaalvoetbaltak, meer dan zeshonderd actieve leden.

advertentie