Pop-up workshopdag in stellingschuur

advertentie

In Anna Paulowna kan iedereen tussen de 8 en 88 jaar op zondag 1 oktober deelnemen aan de workshop(s), die hij of zij altijd al eens wilde volgen. Kom dit mee maken, alleen, met vrienden, familie of als team in de monumentale stellingenschuur van G.A. Preijde, Molenvaart 230A 1764 AW in Anna Paulowna.

De workshops worden gegeven door professionals uit Anna Paulowna en omgeving. Voor wie uit de comfort zone wil is er de keuze uit theater, aangeboden door Sanne van Dorp, regionaal bekend als Regel Sammy, schilderen vanuit dans en beweging, in handen van kunstenares Trudie Appelman, djembe onder begeleiding van Fayee Diona met de basdrum.

Wilt u uw creatieve vaardigheden op meerdere vlakken uitbreiden denk dan aan vilten, tekenen, spelen met woorden, bloemsierkunst of beeldhouwen. Vilten wordt gegeven door de zeer ervaren  Gerbregt Noorman. In de tekenworkshop leert u van grafisch vormgever Esther Vinke de kneepjes in de tweedimensionale verbeelding. Bij spelen met woorden, aangeboden door tekstschrijver Marga van der Meer, maakt u korte en poëtische teksten op basis van uw eigen waarnemingen en beleving. Een sfeervol nazomer-arrangement levert u de workshop van bloemstylist Annet van Zanten op en na de workshop van Aart Prins (docent bij Filiaal Steengoed) gaat u met uw eigen mergel beeld naar huis.

De ochtendsessies zijn van 10.00 tot 12.00 uur en ’s middags wordt er van 13.00 tot 15.00 uur gewerkt. Workshops duren 2 uur, met uitzondering van het beeldhouwen in mergel waar u 5 uur over doet. Per workshop betaalt u 15 Euro en dat is inclusief de materiaalkosten. Boekt u voor de hele dag (2 verschillende workshops of beeldhouwen) dan is de prijs, inclusief lunch 35 Euro.

Het is noodzakelijk dat u zich van te voren opgeeft. Dit kan via kunstcultuurap@ziggo.nl. De inschrijving sluit vrijdag 22 september.
Per workshop worden maximaal 10 deelnemers toegelaten. Wacht dus niet te lang, vol is vol. De organisatie is in handen van Stichting Kunst en Cultuur Anna Paulowna. Meer informatie vindt u op de facebookpagina @stichtingkunstencultuur. Dit initiatief wordt gesteund door gemeente Hollands Kroon.

advertentie