Polders Music Festival 2018

advertentie

BREEZAND – Het Polders Music Festival komt er weer aan. Ook in 2018 moet dit gezellige festival in Breezand natuurlijk gevierd worden. PMF is een gezellig festival in Breezand dat leuk is voor jong en oud, en dat blijkt ook wel uit de line-up die de organisatie afgelopen week bekend heeft gemaakt.

Voor diegene die niet weten waar PMF voor staat: PMF stond tot 2016 voor Paas Music Festival, maar sindsdien gaan we verder onder de naam Polders Music Festival. PMF blijft dus gewoon PMF.

Het festival vindt dit jaar plaats op het plein van Jongerenvereniging De Aap, aan Zandvaart 57a in Breezand op zaterdag 19 en zondag 20 mei. Hier is een speciaal festivalterrein gemaakt om de bezoekers een nog beter gevoel te laten krijgen

Polders Music Festival 2018 gaat voor gezelligheid en dat zal uiteraard terug horen tijdens zijn op deze twee dagen van gekte en gezelligheid.

Tickest voor dit tweedaagse festival zijn binnenkort verkrijgbaar en voor nu, check de line-up in het filmpje. Meer info vindt je op www.poldersmusicfestival.nl

Noordkop Nieuws video verslag & reportages

advertentie