Pieter van den Hoogenband op zoek naar vitaalste bedrijf

advertentie

Web-banner-BBHK-728x90px

NOORD-HOLLAND – Wat is het vitaalste bedrijf van Noord-Holland? Pieter van den Hoogenband gaat op zoek naar de ondernemer die het duurzaamst met zijn werknemers omgaat.

De zwemkampioen maakt half oktober bekend wat zich Het Vitaalste Bedrijf van Noord-Holland mag noemen. Ondernemers uit Noord-Holland kunnen zich tot 29 september inschrijven.

De prijs voor Het Vitaalste Bedrijf van Noord-Holland is voor het bedrijf met een mentaal en fysiek topteam, met veel werkplezier en balans tussen inspanning en ontspanning. De prijs wordt half oktober uitgereikt. Van den Hoogenband gaat in elke provincie op zoek naar het vitaalste bedrijf. De twaalf provinciale winnaars nemen het aan het einde van het jaar tegen elkaar op in de strijd om de titel “Het Vitaalste Bedrijf van Nederland 2017”. De winnaar wordt 23 november bekendgemaakt tijdens de Week van de Ondernemer in Amsterdam.

“Bij vitaliteit denken we vaak aan sporten en fruit eten”, licht Van den Hoogenband toe. “Maar vitaliteit op de werkvloer gaat veel verder dan dat. Het gaat om de juiste houding als je achter een bureau zit, het gaat om omgaan met stress, maar ook over goed slapen. Een werkgever speelt daarbij een belangrijke rol. Werknemers die lekkerder in hun vel zitten, hebben meer plezier in hun werk, presteren beter en zijn langer inzetbaar. Kortom: ze zijn duurzaam inzetbaar. Werkgevers die hiervoor openstaan, zijn succesvollere ondernemers.”

Het Vitaalste Bedrijf van Noord-Holland 2017 neemt het stokje over van advocatenkantoor Kennedy van der Laan uit Amsterdam.

Werkgevers uit Noord-Holland kunnen zich tot 29 september inschrijven voor de verkiezing van Het Vitaalste Bedrijf via www.vitaalstebedrijf.nl. Deelnemers worden beoordeeld op hun visie op gezondheid en vitaliteit in hun bedrijf, waarbij onder meer bedrijfscultuur, leiderschap en betrokkenheid van de werknemers belangrijke punten zijn. De jury van Het Vitaalste Bedrijf van Nederland bestaat onder meer uit Van den Hoogenband, professor Erik Scherder en Universiteitshoogleraar Gezondheid en Maatschappij Louise Gunning. 

Over Het Vitaalste Bedrijf van Nederland
De zoektocht naar Het Vitaalste Bedrijf van Nederland is een initiatief van MKB-Nederland en ONVZ Zorgverzekeraar. De prijs wordt voor het vierde achtereenvolgende jaar uitgereikt. Werknemers die lekkerder in hun vel zitten, presteren beter en zijn langer inzetbaar. Vitale bedrijven zijn van groot belang voor de economie van Nederland. MKB-Nederland en ONVZ Zorgverzekeraar stimuleren daarom ondernemers om te investeren in de duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers.

advertentie