Peter Hoolboom ook volgend jaar (weer) jeugdtrainer bij v.v. Succes

advertentie

HIPPOLYTUSHOEF – Het bestuur van v.v. Succes is verheugd te melden dat Peter Hoolboom volgend seizoen een nieuw kwartet aan jeugdteams zal gaan trainen. Hoolboom is dit jaar bezig aan zijn 18e jaar bij onze club. In deze periode heeft hij onafgebroken diverse teams bij Succes getraind en gecoacht.

Zo is hij in 2000 gestart met trainen van het eerste dames elftal en heeft daarna diverse jeugd elftallen begeleid als trainer en coach. Diverse spelers uit de selectie heeft hij – samen met onder andere Wout de Wolf en Danny Borgo – als jeugdspeler onder zijn hoede gehad.

In zijn leven naast voetbal is hij vader van een prachtige dochter Dewi die in Hippolytushoef werkzaam is bij Tree Buitenschoolse Opvang en is hij professioneel brandweerman bij de Koninklijke Marine. Daarnaast is hij ook instructeur en examinator voor diverse BHV en brandweer gerelateerde opleidingen.

Hoolboom zal met ingang van het seizoen 2018/2019 trainer worden van maar liefst vier jeugdelftallen, te weten de JO17-2, JO16-1, JO16-2 en JO15-1. Daarnaast zal hij aanspreekpunt zijn voor de andere jeugdtrainers binnen de club met als doel om de jeugd van v.v. Succes in zijn totaliteit naar een hoger plan te brengen.

Wij hopen dat Hoolboom ook deze lichting jeugdspelers klaar stoomt voor de selectie en kijken dan ook uit van een vruchtbare voortzetting van onze samenwerking.

advertentie