Overweldigende belangstelling voor Hèt Projectkoor. Extra concert in Middenmeer

advertentie

MIDDENMEER – De enorme belangstelling voor de concerten van Hèt Projectkoor heeft geresulteerd in vier uitverkochte voorstellingen in Schagen en Middenmeer. Dit heeft het bestuur doen besluiten in samenspraak met de leden en het Byzantijnsmannenkoor om een vijfde concert in te lassen.

Het vijfde concert zal gegeven worden in Middenmeer op vrijdagavond 15 december in de ‘Onmoetingskerk’ om 20.00 uur. “Het is een unieke situatie” aldus de dirigent Arwin Kluft. “We hebben dit nog niet eerder meegemaakt dat het al zo snel uitverkocht was”. De koorleden zijn zeer enthousiast en hebben hier flink de hand in gehad door het werven van de vele bezoekers, het ophangen van posters en het uitdelen van flyers. Ook voor de sponsering hebben zij hun steentje bijgedragen.

Lees ook: Hét Projectkoor in concert

Ondertussen worden iedere zaterdagochtend met de koorleden en het orkest de puntjes op de i gezet. And on Earth…Peace (En op aarde… Vrede) is een prachtig Amerikaans stuk waar tussen de liederen door twee vertellers het verhaal zullen vertellen, tijd om te applaudisseren is er nauwelijks. Er zijn herkenbare Kerst liederen in verwerkt die met elkaar verweven zijn wat weer een verrassend effect heeft. Wilt u ook genieten van And on Earth…. Peace dan moet u snel zijn. Kaarten verkrijgbaar via www.hetprojectkoor.nl of via 0227581263

advertentie