Over de hoofden lopen

advertentie

DEN OEVER – Het gezegde ‘over de hoofden lopen’ kwam zondag wel uit op de Flora-en Visserijdagen. In eerste instantie viel het nog mee, maar nadat bekend was dat Max Verstappen voor de zoveelste keer niet ging finishen kwam de loop er goed in.

Op zowel de kermis als op het haventerrein was het flink druk. Er was dan ook veel te zien en te beleven. Klimmen op een wand, hoe werkt scouting, ronkende motoren en motortjes, rondtrekkende goochelaar en uiteraard veel muziek en vis.

Leuk is ook altijd te horen waar de bezoekers zoal vandaan komen. Niet alleen vanuit Hollands Kroon maar ook verder weg, soms veel verder weg. Den Helder en Alkmaar kan dan nog, maar Vinkeveen, Almere, Friesland en zelfs Ermelo ja dan mag je toch spreken van een landelijk evenement in Den Oever.

Maandag helaas geen verslag van de festiviteiten omdat al onze vrijwilligers aan het werk zijn. Heb jij misschien een verhaaltje voor ons, of enkele leuke en mooie foto’s? Stuur ze dan door naar onze redactie zodat wij deze kunnen plaatsen. redactie@noordkopnieuws.nl


Foto’s : Herman Loer en Cor Lont

advertentie