Oranjevereniging Middenmeer ontvangt donatie ING bank

advertentie

HOORN / MIDDENMER – De Oranjevereniging in Middenmeer heeft een donatie van duizend euro ontvangen van de ING-bank uit de regio Hoorn vanwege deelname aan de actie ’Help Nederland vooruit’.

De ING helpen initiatieven die Nederland sterker maken graag vooruit. In oktober 2017 hebben alle buurtverbeteraars in Nederland de mogelijkheid gehad hun initiatief aan te melden voor Help Nederland vooruit. Van de aanmeldingen heeft het ING Nederlands fonds per regio een selectie gemaakt van 5 initiatieven, waaronder de Oranjevereniging Middenmeer!

Met daalname aan de actie “Help Nederland Vooruit’ Heeft de oranjevereniging € 1000,- gewonnen en zijn hier enorm blij mee. “Wij gaan dit besteden tijdens Koningsdag”.

Het Koningsdag theme van 2018 is dit jaar “De bloemetjes buiten zetten”. Er zijn weer leuke prijzen te winnen voor de mooiste en origineelste straten en huizen. Trommel je buren op en doe mee!! Check de facebook.com/oranjevereniging.middenmeer voor meer info of ga naar de website oranjeverenigingmiddenmeer.nl

advertentie