Optreden Scheepsfolk in de Nicolaaskerk

advertentie

WESTERLAND – Liefhebbers van folkmuziek kunnen op zondag 4 november in de Nicolaaskerk genieten van een optreden van de authentieke folkband ‘Scheepsfolk’. Deze vierkoppige band brengt een mix van traditionele en nieuwe folkmuziek, met altijd het maritieme aspect als hoofdthema. Alle opbrengsten van dit optreden gaan naar Nicolaaskerk en zullen bijvoorbeeld worden gebruikt voor onderhoud van deze prachtige kerk.

De band ‘Scheepsfolk’ bestaat al sinds 1995 en treedt regelmatig op in binnen- en buitenland. ‘Scheepsfolk’ heeft een unieke eigen stijl, waarin onder meer invloeden te horen zijn van blues, reggae, cajun en Americana. Dit staat garant voor pure folk, vol energie, waarbij het maritieme aspect het hoofdthema is. Tijdens het optreden in de Westerlandse Nicolaaskerk zullen muzikale en uptempo nummers worden afgewisseld met gevoelige ballads en krachtige songs. De vier muzikanten van ‘Scheepsfolk’ bespelen diverse instrumenten zoals gitaar, banjo, ukelele, trekzak en mandoline met percussie op wasbord en candrum en zorgen hiermee voor een puur folkgeluid, waarbij het publiek niet stil kan blijven zitten.

Kaarten bestellen

Kaarten voor het optreden van ‘Scheepsfolk’ kosten 7,50 euro  per persoon incl.koffie of thee en zijn vanaf nu telefonisch te bestelling via 06-414 81 278 of via email: stevejonas@quicknet.nl. Wees er wel op tijd bij, want de Nicolaaskerk heeft slechts

 een beperkt aantal zitplaatsen. Het optreden op zondag 4 november begint om 15.00 uur. De Nicolaaskerk is te vinden aan de Westerlanderweg 63 in Westerland.

advertentie