Oproep vrijwilligers belbus

advertentie

Web-banner-BBHK-728x90px

Hollands Kroon – De belbusvereniging Noordkop is een jonge vrijwilligersorganisatie die vanaf november 2012 actief is. De belbus wil een bijdrage leveren het vergroten van de leefbaarheid in Hollands Kroon.

Inwoners van Hollands Kroon kunnen voor €15 per jaar lid worden van de vereniging. De leden (klanten) betalen een kleine vergoeding voor vervoer van deur tot deur. De belbus komt in Noord-Holland Noord ten noorden van de lijn Alkmaar – Hoorn. De belbus is er voor jong en oud. De belbus rijdt zeven dagen in de week, drie diensten per dag (06.00 – 13.00uur, 12.00 – 19.00 uur en 18.00 – 24.00 uur). Wij beschikken over drie bussen en vijf luxe auto’s.

Het bestuur van de Belbusvereniging Noordkop roept mensen op om als vrijwilliger chauffeur te worden bij de belbus. Wij vragen of u één of meerdere dagdelen beschikbaar wilt zijn.

Wij bieden u een zinvolle tijdbesteding waarbij u veel mensen ontmoet, veel sociale contacten hebt en veel mensen een groot plezier doet.

U komt te rijden in één van de comfortabele Mercedessen van de belbus.

Wij zoeken mensen:

* voor maandagmorgen tot met zondagavond.
* die in het bezit zijn van rijbewijs B
* die de Nederlandse taal beheersen

Wij verwachten dat vrijwilligers:

* mee doen aan deskundigheid bevorderende trainingen die door de belbus worden georganiseerd (training rolstoelvervoer, levensreddend handelen)
* zich medisch laten keuren
* zorgvuldig en accuraat zijn
* dienstverlenend gedrag vertonen
* hulpvaardig zijn
* zich houden aan het handboek chauffeur van de belbus
* die zich correct gedragen naar de leden (de klanten) en naar zijn/haar collega’s (centrale, bestuur, medechauffeurs)

Hebt u zin om één of meerdere dagdelen per week uw bijdrage te leveren aan verhoging van de leefbaarheid in Hollands Kroon, om een auto te besturen, mensen te ontmoeten, dienstbaar te zijn en een zinvolle tijdbesteding te hebben, meldt u zich dan aan bij de belbus via het aanmeldingsformulier op de website, de email of telefonisch.

Voor meer informatie en aanmelding kunt u terecht op onze website (www.belbusnoordkop.nl), of telefonisch (0224 227709, dagelijks op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur) of email (secretariaat@belbusnoordkop.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. )

advertentie