Openingsconcert Jubileumjaar Muziekvereniging Wieringerwaard

advertentie

Foto: Aangeleverd

WIERINGERWAARD – Dit jaar bestaat muziekvereniging Wieringerwaard 60 jaar. Een jubileumjaar met veel activiteiten. Om te beginnen een ‘Openingsconcert Jubileumjaar’ op zaterdag 2 februari. Een concert met het thema: ‘Feest!’ Een echt muzikaal feestje zoals de vaste bezoekers gewend zijn. Muziek om aandachtig van te genieten maar ook waarbij men niet stil zal kunnen blijven zitten.

Een Jubileumjaar moet gevierd worden, dus na het optreden van de orkesten zal er ook gelegenheid zijn om onder het genot van een drankje na te praten en te dansen tot in de kleine uurtjes. Dit laatste op de muzikale klanken van DJ Wout.

De bezoekers van deze avond kunnen gebruik maken van de pre-sale van toegangskaarten voor het grote ‘Jubileumconcert’ met o.a. een optreden van Leona Philippo op 15 juni in theater Cool in Heerhugowaard. Voor dit concert kunnen projectkoor liefhebbers zich aanmelden.

Behalve deze twee concerten staat er ook nog een ‘Foute Party’ op 15 maart gepland.

Kaarten voor het Openingsconcert Jubileumjaar op zaterdag 2 februari zijn voor 5 euro te koop bij Tankstation Van Zijl aan de Molenweg te Wieringerwaard.

Locatie van het concert is Dorpshuis de Oude School, Populierenlaan 23A te Wieringerwaard. Aanvang: 20.00 uur.

Meer informatie op de website van de muziekvereniging www.jubileumwaard.nl

advertentie