Opening wandelpad ‘t Pad

advertentie

WIERINGERWERF – Het is zover, op zondag 26 mei om 11.00 uur zal ’t Pad officieel geopend worden met een sportief tintje. De realisatie van dit wandelpad langs de Robbenoordweg, is mede tot stand gekomen door de inwoners van gemeente Hollands Kroon, bewoners van de Robbenoordweg, Stichting Sport en Welzijn Wieringermeer, sponsoren uit de Wieringermeer, provincie Noord-Holland en gemeente Hollands Kroon.

De opening zal verricht worden door één van de initiatiefnemers van het 1e uur, de heer Durk Dooper, aansluitend wordt er door de atletiekvereniging Wieringermeer een trimloop en wandeling georganiseerd. Het zal een rondje van ± 5km zijn met onderweg een pauze op het terrein bij DWOW voetbal.

Het zou fantastisch zijn om met zoveel mogelijk inwoners, jong en oud, deze gezamenlijke wandeling te maken. Het verzamelpunt is het erf van de familie Hoornsman, Robbenoordweg 15. Hier kan geparkeerd worden en bij voorkeur zoveel mogelijk te voet of met de fiets komen. Iedereen is van harte welkom en het is niet nodig om van tevoren aan te melden.

advertentie