Openbare fractievergadering GroenLinks

advertentie

DEN OEVER – Denk en praat met ons mee op maandag 13 mei van 19.30 uur tot 21.00 uur tijdens de openbare fractievergadering in De Zingende Wielen, Akkerweg 39, Den Oever. We bespreken de onderwerpen van de raadsvergadering van donderdag 23 mei, maar iets anders aan ons voorleggen kan natuurlijk ook. Laat even weten.

De raadsagenda en de bijbehorende stukken kun je vinden op de website van de gemeente. Interessante onderwerpen zijn o.a. Notitie cultuur in Hollands Kroon 2019-2022, Bomenlijst 2019 (vorig jaar afgeschaft door het college, maar dat kan niet zonder instemming van de raad). De LTO komt met ons praten over hun bezwaren tegen het Gebiedsplan Wieringermeer. Op één punt zijn wij het roerend met de LTO eens (zij het om verschillende redenen): ook wij willen niet nóg meer datacenters en kassen in de Wieringermeer.

Zoals altijd is iedereen van harte welkom. Wij vinden het fijn om vooraf te weten wie er komen. Stuur een berichtje naar lilianpeters@hollandskroon.nl (fractie) en/of groenlinks.hollandskroon@xs4all.nl (secretariaat).

Na de fractievergadering is er een bestuursvergadering, die alleen toegankelijk is voor GroenLinks-leden. Wij zijn vrijwel altijd goed bereikbaar via bovenstaande mailadressen. Informatie over onze activiteiten en standpunten staat op facebook.com/GROENLINKS.HollandsKroon. Volg ons ook op twitter: @GLhollandskroon.

advertentie