Open avond Brandweer Middenmeer

advertentie

MIDDENMEER – Maandagavond 6 mei om 19:30 uur staat de deur wagenwijd open bij kazerne Middenmeer aan de Ingenieur Wortmanstraat 45 en staat de koffie/thee klaar voor belangstellenden die graag bij de brandweer willen komen als vrijwilliger maar nooit de stap hebben gezet.

Maar ook voor diegenen die eens nader geïnformeerd willen worden wat het werk van een brandweervrijwilliger allemaal inhoudt. Na een korte introductie door de Postcommandant kan men vragen stellen aan de blusleden, maar vooral ook zelf ervaren hoe het voelt een bluspak te dragen en hoe het voelt om redgereedschap en communicatie apparatuur te gebruiken. Ook zullen er enkele demonstraties verzorgd worden.

Vorige week is er druk geflyerd door de blusgasten in het dorp, in de hoop dat er vele belangstellenden maandagavond naar de kazerne komen. Het betreft hier namelijk een wervingsactie voor nieuwe leden voor de vrijwillige brandweer. Op dit moment bestaat de ploeg uit 1 vrouw en 12 mannen, maar er is ruimte om te groeien naar 18.

Zoek je een boeiende hobby, een hechte band met collega’s en wil je wat betekenen voor de gemeenschap, kom dan maandagavond naar de kazerne en wie weet word jij wel de nieuwe collega bij Brandweer Middenmeer ! De avond staat open voor leeftijden van 18 t/m 45 jaar en vrouwen en mannen zijn van harte welkom.

 

advertentie