Op bezoek bij Sandra Munster over de Boerenversmarkt (video)

advertentie

WIERINGERWERF – Afgelopen week is onze redactie op pad geweest voor een reportage richting de Boerenversmarkt en heeft daar een video verslag van gemaakt. Noordkop Nieuws is wezen kijken Munsterflowers en ging in gesprek met Sandra Munster.

Met Sandra Munster mede organisator van de Boerenversmarkt spraken wij over de voorbereiding de organisatie van alweer de 5 editie van deze Boerenversmarkt. Nieuw dit jaar is het kookpodium waar lokale koks het publiek laten zien wat voor heerlijks er gekookt kan worden met de streekproducten van de markt. 

Ruim 40 telers zullen zich presenteren op de 5 editie van de Boerenversmarkt met de mooie en bovenal verse producten die zij jaarlijks oogsten. De Boerenversmarkt is zaterdag 1 en zondag 2 september 2018 van 11.00 tot 17.00 uur in de kassen van Kwekerij Siem Munster aan de Wierweg 7 in Slootdorp. Kijk voor het volledige programme op boerenversmarkt.com of via facebook.com/boerenversmarkt

Boer Tom opent de Boerenversmarkt
Op Zaterdag 1 september zal Tom Groot uit ’t Veld, beter bekend als ‘Boer Tom’ van Boer zoekt Vrouw de Boerenversmarkt in Slootdorp openen. Tom werd in heel Nederland bekend na zijn deelname aan Boer zoekt vrouw in 2014 en runt net als de deelnemers van de markt een agrarisch bedrijf in de Kop van Noord-Holland.

Kijk ook:  Op bezoek bij Koolen Champignons teler van Paddenstoelen

Noordkop Nieuws video verslag & reportages

advertentie