Op bezoek bij Koolen Champignons teler van Paddenstoelen (video)

advertentie

WIERINGERWERF – Afgelopen week is onze redactie op pad geweest voor een reportage richting de Boerenversmarkt en heeft daar een video verslag van gemaakt. Noordkop Nieuws is wezen kijken bij Koolen Champignons in Wieringerwerf.

De teler van paddenstoelen is gevestigd aan de Wierweg in Wieringerwerf en heeft ook afdelingen in Groningen. Het bedrijf is opgericht in 1981 door Leo Koolen.

Met Teun Koolen hebben we gesproken over het proces vanaf groei tot verwerken en het verpakken van de champignons, de verschillende soorten en het ontstaan van het bedrijf Koolen Champignons, en ook spraken we over deze editie van de Boerenversmarkt.

Voor meer info over het bedrijf Koolen Champignons gaat u naar koolen-champignons.com

Op de boerenversmarkt laten verschillende telers zien wat voor een mooie en bovenal verse producten zij jaarlijks oogsten. Dit jaar de vijfde editie van de Boerenversmarkt deze wordt zaterdag 1 en zondag 2 september 2018 gehouden van 11.00 tot 17.00 uur in de kassen van Kwekerij Siem Munster aan de Wierweg 7 in Slootdorp. Kijk voor het volledige programme op boerenversmarkt.com

Kijk ook:  Op bezoek bij kwekerij Hemmes Blauwe bessen 

Noordkop Nieuws video verslag & reportages

advertentie