Ontwikkeling centrumgebied Breezand (Burg. Lovinkstraat en Zandvaart)

advertentie

BREEZAND – Begin 2020 worden er onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan het zuidelijke deel van de Zandvaart (westzijde) en Burg. Lovinkstraat in Breezand.

Beide wegen komen samen in het centrum en zijn de belangrijkste verkeersroutes van het dorp. Daarom is dit de kans om ook de openbare ruimte van het centrumgebied te verbeteren. Hiervoor is met verschillende partijen, waaronder de dorpsraad een schetsontwerp gemaakt.

Presentatie schetsontwerp aan inwoners van Breezand

Woensdag 8 mei heeft een informatieavond plaatsgevonden over het schetsontwerp. De avond was druk bezocht door inwoners van Breezand. Het schetsontwerp is over het algemeen positief ontvangen met kritische kanttekeningen. Belangrijk aandachtspunt is de veiligheid voor de fietsers en het doorgaande verkeer op de Burg. Lovinkstraat. De aangeleverde ideeën worden op dit moment onderzocht op haalbaarheid en daarna teruggekoppeld richting de inwoners tijdens een volgende informatieavond.

Suggesties

Heeft u vragen over dit onderwerp of wilt u sugesties aandragen voor verbetering van het centrum van Breezand? Neem dan contact met de gemeente op.

advertentie