Ontmoetingsdiners in maart

advertentie

Het bestuur. (Foto aangeleverd)

MIDDENMEER – De twee diners in februari waren weer erg succesvol, gezellig en weer helemaal volgeboekt. In Middenmeer heeft kok Jurrien een heerlijk Frans voorgerecht gemaakt van pannenkoeken, gesmolten kaas, Parmaham en heel veel room; Tarte de crèpes Aux cèpes.

In Wieringerwerf heeft Linda heerlijke gepofte, gevulde aardappelen geserveerd. Wat zijn we ontzettend blij met alle koks, gast-vrouwen/ heren, keukenhulpen en chauffeurs die zich zo geweldig inzetten om het ontmoetingsdiner tot een groot succes te maken, en wat is het fijn om te zien hoe alle gasten weer voldaan en blij naar huis toe gaan.

Nu is het alweer tijd om u op te geven voor de ontmoetingsdiners in maart. In Middenmeer is het diner op 8 maart en in Wieringerwerf op 15 maart.

De diners beginnen om 18.00 uur en eindigen om 20.00 uur.De diners zijn bedoeld voor mensen die (bijna) altijd alleen aan tafel zitten te eten en voor mensen die door ziekte of ander ongemak niet buiten de deur kunnen eten. De diners zijn voor jong en oud, arm en rijk, kerkelijk en niet kerkelijk.

Opgeven voor de diners is noodzakelijk en kan vanaf vrijdag 22 februari 9.00 uur tot zaterdag 2 maart bij Marjan Lettinga 0227 581492 en bij Trudy van Arkel 0227 823136; a.u.b. niet het antwoordapparaat inspreken, maar bij geen gehoor gewoon nog een keertje bellen. Mochten er problemen zijn met vervoer of heeft u een dieet dan kunt u dat ook even doorgeven. De kosten voor het 3-gangen diner zijn €5,00.

 

advertentie