Online check voor mantelzorgers

advertentie

Mantelzorgers hebben weinig tijd om stil te staan bij hoe zij zich zelf voelen. Zij zijn vooral druk met hoe degenen voor wie zij zorgen zich voelen. Om te voorkomen dat mantelzorgers overbelast raken, biedt het Mantelzorgcentrum een online 3-minuten check voor mantelzorgers.

Via mantelzorgcentrum.nl/themas/3-minuten-check kunnen mantelzorgers de vragenlijst invullen. Binnen drie minuten weten zij hoe zij ervoor staan.

De vragenlijst is geheel anoniem in te vullen. Alleen wanneer mantelzorgers een gesprek met een Consulent mantelzorg of Mantelzorgmakelaar van het Mantelzorgcentrum willen, dan kunnen zij hun gegevens invullen. De 3-minuten check is ontwikkeld door Centrum voor mantelzorg Markant in opdracht van de gemeente Amsterdam.

Neem contact op met het Mantelzorgcentrum
Het Mantelzorgcentrum is hét expertisecentrum voor mantelzorg in Noord-Holland Noord, actief van de gemeente Heiloo tot aan Den Helder. Onze belangrijkste opdracht is mantelzorgers te ondersteunen zodat zij de zorg kunnen blijven geven en daar zelf gezond bij blijven.

Het Mantelzorgcentrum is telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur op 0223 – 74 70 09. Mailen kan altijd via info@mantelzorgcentrum.nl Op www.mantelzorgcentrum.nl vinden mantelzorgers meer informatie.

advertentie