Onderweg naar Expositie

advertentie

Foto: Ina Hoogenbosch-Glas - Foto Collectief “De Sluiter”

WIERINGERWERF – Het Fotocollectief De Sluiter houdt op 10 en 11 november van 12.00 tot 17.00 uur een expositie in de Theaterzaal van de Cultuurschuur in Wieringerwerf. Thema van deze expositie is “Onderweg”.

Het thema was niet gemakkelijk maar het resultaat mag er zijn. Alle leden hebben hun beste beentje voor gezet en dat is te zien in deze presentatie. Het onderwerp behelst vele mogelijkheden en dat is te zien. De mens onderweg was de opdracht en is prachtig weer gegeven. Het geeft een diversietijd op het onderwerp. Op de fiets, naar de trein of lopend, alles is te zien. In kleur of zwart wit. Het is de tweede expositie op dit formaat. Er zullen enkele leden bij de presentatie zijn om uw vragen te beantwoorden.

Het collectief is er dan ook zeer trots op om dit te mogen presenteren. In de twee jaar van het bestaan kan je toch over progressie spreken in kwaliteit van de foto’s. De leden zijn zeer gemotiveerd om tot een goed resultaat te komen. De begeleiding in deze is dan ook een compliment waard. Er wordt uitgelegd wat je het beste zou kunnen doen, hoe je de instellingen kan invoeren. En dit wordt gewaardeerd door de leden en deze nemen de informatie graag mee om het thuis ten uitvoer te brengen.

Alle leden helpen zo veel mogelijk elkaar, dit vormt een hechte band. Dit versterkt ook het leerproces voor de nieuwe leden. Er zijn leden die al geruime tijd zich met fotografie bezighouden maar er zijn er ook die eigenlijk net begonnen zijn. De gevorderde fotografen helpen de beginners. Dit is dan ook het concept van het collectief. Wilt u meer weten over het collectief ga dan naar onze website www.fotocollectief-desluiter.nl of info@fotocollectiefdesluiter.nl

advertentie