Ondersteuning en bemiddeling bij uw hulpvraag en / of hulpaanbod?

advertentie

REGIO – Bent u diegene met een hulpvraag en bent u op zoek naar ondersteuning door vrijwilligers? Wilt u uw hulpvraag toelichten in een persoonlijk gesprek? Of bent u op zoek naar passend vrijwilligerswerk of wilt u zich inzetten bij informele zorg?

Heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek over wat voor hulp u kan bieden? De medewerkers van Vrijwilligerspunt Noordkopvoorelkaar kunnen u daarbij helpen!

Noordkopvoorelkaar.nl is dé verbindende schakel tussen mensen met een hulpvraag, vrijwilligers en professionals in de gemeente Den Helder. Hier kunnen alle vragen naar en aanbod van vrijwilligerswerk gevonden worden. Wij kunnen samen met u uw hulpvraag en/of hulpaanbod op de website www.noordkopvoorelkaar.nl zetten. Neemt u hiervoor contact op met een van onze medewerkers. Wij zijn van maandag, dinsdag en donderdag van 10.00-12.30 uur op Bernhardplein 76E, 1ste etage, 088-0075200.

Aantal openstaande hulpvragen:
MEE & de Wering is namens een middelbare scholier met een beperking op zoek naar een reismaatje voor de zomerperiode (juli/augustus) om het zelfstandig reizen naar school te leren.
De voorkeur gaat uit naar een rustig, stabiel en zelfstandige mannelijke vrijwilliger, welke enige kennis/ervaring heeft met mensen met een licht verstandelijke beperking en autisme. U wordt begeleid door een vast contactpersoon van MEE & de Wering.

Stichting Vrijwaard is voor locatie De Golfstroom op zoek naar een flexibele verantwoordelijke chauffeur om klanten van Vrijwaard een dagdeel per week (8.00-12.30u of 12.30-16.30u) te vervoeren tussen locaties. Tevens heeft Vrijwaard nog andere leuke vacatures, waaronder maaltijden uitserveren in het restaurant. Deze diensten zijn op vrijdag/zondag van 11.00 – 14.30 uur.

Het MFC ’t Wijkhuis is op zoek naar een leuke vrijwilliger(st)er om voor een kleine groep naailessen te organiseren. MFC ’t Wijkhuis levert de naaimachines en benodigde fournituren. Het is de bedoeling om medio september/oktober 2019 met de naaicursus te starten. U hoeft niet in het bezit te zijn van diploma’s, ervaring is wel gewenst. Bent u handig met de naaimachine, heeft u ervaring om zelf mode te maken en vindt u het leuk om uw ervaringen te delen met een kleine groep dames?

Voor meer hulpvragen en hulpaanbod ga naar www.noordkopvoorelkaar.nl

advertentie