Obstacle Run Wieringerwerf groot succes. (video)

advertentie

Foto: Noordkop Nieuws

WIERINGERWERF – Zaterdag deden ruim 70 sportievelingen mee aan de eerste Obstacle Run van Wieringerwerf georganiseerd door IJsvereniging Wieringerwerf in samenwerking met Arnold’s Personal Training, rennend, klauterend, hangend, kruipend en door het water legden ze een afstand van 3 of 6 kilometer af. Deelnemers en organisatie kijken terug op een zeer geslaagde eerste Obstacle Run van Wieringerwerf.

De ijsvereniging van Wieringerwerf heeft na enkele slechte winters nieuwe inkomsten nodig. Een ijsbaan zonder bevroren water in de winter levert niks op en dus zocht de ijsvereniging naar een alternatief en met de Obstacle Run van Wieringerwerf zijn ze daarin goed geslaagd en verdient dit zeker een vervolg.

De obstacle run was er voor deelnemers vanaf 10 jaar. Vanaf 10uur werd er gestart in groepen en na een warming up gingen de deelnemers op pad over de uitgezette route rondom de ijsbaan en zwembad van de Terp.

De start en finish was bij de accommodatie van de ijsclub aan het Terppad in Wieringerwerf. De loop ging vanaf de ijsbaan langs de atletiekbaan met een bandenloop en strobalen hinderlaag richting de oude sportzaal van de Wiringherlant tussen door klauteren aan het apenrek, en omhoog de Terp op waar de brandweer van Wieringerwerf een glijbaan van stromend water voorzag, de route ging verder door het bospad en als afsluiting door het water van de ijsbaan, een ronde was ca. 3 kilometer en er kon gekozen worden voor 1 of 2 ronden.

Onderstaand een video verslag gemaakt door Noordkop Nieuws, meer info over over de obstacle run van IJsvereniging Wieringerwerf leest op facebook.com/ijsclubwieringerwerf

advertentie