Nog kaarten beschikbaar voor A Night at the Movies

advertentie

WIERINGERWERF – Komend weekend wordt het muzikale theaterprogramma A Night at the Movies drie dagen gepresenteerd in de Cultuurschuur in Wieringerwerf. Solisten Edith Numeijer, Michelle de Jong en Wessel Braaf zullen de mooiste liedjes uit vier decennia film ten gehore brengen. Het programma is zeer gevarieerd.

‘Tijdloze klassiekers als ‘My heart will go on’ uit Titanic en ‘Everything I do’ uit Robin Hood worden moeiteloos afgewisseld met ‘I will follow him’ uit Sister Act en ‘Footloose’ uit de gelijknamige film.‘ zegt Alexander Bügel. ‘Ik denk dat we er met elkaar in geslaagd zijn om een mooi afwisselend programma samen te stellen. Projectie en licht completeren ook deze keer de theatershow tot een totaalbeleving. Een beleving die al buiten de theaterzaal zal beginnen.’

Alle drie de solisten hebben een sterke band met Wieringerwerf. Wessel Braaf is geboren en getogen Wieringerwerver. Edith werkte enkele jaren in de fotozaak van Kroon en Kiel aan de Terpstraat. En Michelle geeft wekelijks dansles bij dansstudio Dazzling in de kelder van de Cultuurschuur. ‘Het is mooi dat juist deze solisten voor de tweede keer samen met een theaterprogramma op het podium in de Cultuurschuur te zien zijn. Musical Melodies heeft aangetoond dat de stemmen goed samen klinken en dat er een chemie is binnen de groep. Met ‘A Night at the Movies’ zal de groep opnieuw laten zien dat aan de hooggespannen verwachtingen van het publiek kan worden voldaan.’ zegt Bugel zelfverzekerd.

De voorstellingen zijn op vrijdag 24 en zaterdag 25 november ’s avonds om 19.30 uur en op zondag 26 november is er een matineevoorstelling die om 14.30 uur begint.

Kaarten kosten
€ 10,00 in de voorverkoop en met het verwenarrangement erbij € 17,50. De kaarten aan de zaal kosten € 12,50. Reserveren kan via website www.anightatthemovies.nl of telefonisch op nummer 06 – 43 823 641. Of door een e-mail te sturen naar nightatthemovies2017@gmail.com. Voor alle voorstellingen zijn nog kaarten beschikbaar.

Op foto, Edith Numeijer, Michelle de Jong en Wessel Braaf – fotograaf Erwin Slootweg

advertentie