Noeverse Bietbent in de Cultuurschuur; een ouderwets avondje uit.

advertentie

Noeverse Bietbent (foto archief Noordkopnieuws)

WIERINGERWERF – Nog maar een week of zes geleden stonden de muzikanten van de Noeverse Bietbent op het podium tijdens het top 2000 spektakel in café de Buren.

Samen met nog een paar andere bands zorgden ze daar voor een zeer geslaagde avond. Op 16 maart gaan ze in de Cultuurschuur de uitdaging aan om helemaal alleen de avond te maken. Gezien de ervaring van voorgaande jaren gaat dit zeker lukken. Want deze inmiddels legendarische groep Wieringers houden er gewoon ontzettend van om muziek te maken en hun plezier met het publiek te delen. Het wordt een avond vol herkenning voor de 50 plussers met heerlijke dansbare muziek uit de jaren 60, 70 en 80. Vol overgave en met het grootste gemak spelen ze alle Gouwe Ouwen en gaan de voetjes van de vloer…
Ook jonger publiek is uiteraard van harte welkom om te ervaren hoe een ouderwets avondje uit in zijn werk gaat. Een zaal met dansvloer, een band en de bar open. De zaal is om 20.00 uur open en vanaf 20.30 uur zijn de eerste klanken te horen. Ook iets later op de avond nog binnenkomen is mogelijk.

advertentie