Nieuws van de Zeeverse Vismarkt

advertentie

DEN OEVER – Terwijl bijna het hele land mocht genieten van de sneeuw, is Den Oever en omstreken er maar bekaaid vanaf gekomen. Een klein laagje sneeuw was hier maandagavond te zien, maar die verdween alweer snel. Voor de kinderen jammer maar voor de mensen die de weg op moesten was het waarschijnlijk niet zo heel erg.

Gelukkig hebben de vissers niet zoveel last van de sneeuw. Ja, het is wel koud en misschien wat glibberig aan boord maar ze kunnen, met een extra lange onderbroek aan, gewoon naar zee. En dat is maar goed ook, want het jaar duurt nog maar 2 weken voor ze. Daarna nemen de meeste vissers een welverdiende week vrij tussen Kerst en Oud en Nieuw.

Op zaterdag 30 december maar ook op zaterdag 6 januari is de ZeeVerse Vismarkt daarom gesloten. Ze starten weer in 2018 op zaterdag 13 januari en zijn dan weer het hele jaar geopend, dus ook in januari, februari en maart elke zaterdag! Het assortiment zal dan wel wat aangepast zijn aan het seizoen, waarbij onder andere de schol de 1e maanden van het jaar niet aanwezig zal zijn door de paaitijd.

Op zaterdag 23 december, de laatste markt voor de Kerst, zijn we langer geopend dan u van ons gewend bent, van 8.00 tot 13.00. We zijn dan geopend voor het afhalen van bestellingen maar uiteraard is de markt dan ook normaal geopend met een zeer ruim assortiment ZeeVerse Vis, schaal- en schelpdieren!

Naast de vis kunt u die dag ook terecht voor een lekker flesje wijn, Aardappelen, groente en fruit, ambachtelijke boerenkaas, verschillende streekproducten en vers gerookte vis, zoals paling, zalm en makreel!

Meer informatie op www.versevis.nl

advertentie