Nieuws van de ZeeVerse Vismarkt

advertentie

Web-banner-BBHK-728x90px

Den Oever – Afgelopen zaterdag was de hal gezellig gevuld met verschillende marktkramen, uiteraard de vaste marktmensen maar ook 2 nieuwe marktmensen die we graag aan u voorstellen!

Hemmes Bessen komt uit Breezand en teelt, de naam zegt het al, bessen (de blauwe!) maar daarnaast ook witlof. Tijdens de blauwe bessentijd zijn ze verkrijgbaar bij ons op de markt. En niet alleen de besjes zelf maar ook sap en jam van de bessen!

En er is gelukkig ook weer ambachtelijke kaas verkrijgbaar op de vismarkt! P & M kaasmakerij uit Hoogwoud maakt de markt compleet met hun ambachtelijk  bereide kazen. Alle kazen, groot en klein, worden met de hand gestopt, gepekeld  en verder behandeld. Het is dit traditionele ambachtswerk, waardoor deze mooie
artisanale kaas ontstaat. Zij laten de kaas langzaam op houten planken rijpen.  De kazen krijgen alle tijd om goed op smaak te komen… En dat proef je.  Probeer gerust een blokje bij ze! 

Wist u trouwens dat u op zaterdag ook een kopje koffie kan kopen? Bij de  kraam met streekproducten heeft Rene een lekker bakje koffie voor u gezet  en als u zin heeft in een echte Wieringer specialiteit moet u zeker de  Wieringer jodekoek bij hem proeven!

En dan! Gaan we vis roken van het weekend?!  Als u het vat, het hout en de  jutezak heeft, dan hebben wij de vis!

3 kilo Rode Poon ( ca. 5 st/kg) voor € 6.00 !!

U kunt de Rode Poon bestellen tot en met donderdagavond via de webshop!

Oh ja….heet u Dirk of Dirkje dan moet u zaterdag zeker naar Dirkendag! In het café Tante Pietje wordt voor de drieëndertigste keer Dirkendag gevierd.  Vanaf 16.00 uur is iedereen die Dirk heet – vrouwelijke Dirkjes mogen ook  – van harte welkom in het etablissement bij de Vissershaven in Den Oever.  Meer informatie over Dirkendag vindt u hier!

www.versevis.nl

advertentie