Nieuwe tribune klaar voor gebruik

advertentie

De nieuwe tribune in de maak. Foto: Theo Moras

’T VELD – De nieuwe tribune in sporthal ’t Zijveld is inmiddels klaar voor gebruik en is ook deze omvangrijke klus naar tevredenheid afgewerkt.

Ondernemer Mark Smit van Smit Constructie uit ‘t Veld heeft samen met Joost Gravestijn, Romain de Jong en allround Jack Ursem van Joosten Staalbouw de constructie uitgewerkt en uitgevoerd.

Helaas lukte het niet om voor de door veel toeschouwers bezochte halve finale wedstrijd tegen de huidige landskampioen VOC in sporthal ‘t Zijveld de tribune in gebruik te nemen. Met een koppel welwillende vrijwilligers is de tribune ter plaatse in elkaar gezet en afgeschilderd.

Op zaterdag 11 mei kunnen de supporters en toeschouwer, wanneer de beslissende wedstrijd om de 3e en 4e plaats in ’t Zijveld gespeeld wordt tegen Dalfsen wel plaatsnemen op de nieuwe tribune. Een goed resultaat zou mogelijk voor JuRo Unirek/VZV wederom deelname aan een Europees avontuur kunnen betekenen.

De eerste confrontatie wordt zondag 5 mei om 14.00 uur afgewerkt in en tegen Dalfsen. De aanvang van de return op zaterdag 11 mei in sporthal ’t Zijveld is 20.45 uur, waar ook zeker weer veel belangstelling voor zal zijn.

Een bijdrage van: Theo Moras.

advertentie