Nieuwe Kunst en Kippensoep in Pension Hotel

advertentie

Web-banner-BBHK-728x90px

EWIJCKSLUIS – 8 oktober met Kunst en Kippensoep in Pension Hotel van Ewijcksluis Exposeert Zorgboerderij De Zonne Hoeve uit Anna Paulowna met hun handwerken die worden gemaakt tijdens de dagbesteding

Simone Zonneveld-Leguit is in 2005 op haar privéstal De Zonne Hoeve na vele jaren ervaring als activiteiten/groep begeleider in de zorg en in verschillende disciplines in de paardensport Zorgboerderij De Zonne Hoeve opgestart.

Met inmiddels een vaste team verzorgen zij 6 dagen in de week dagbesteding in een rustige omgeving, en kun je in een vast ritme activiteiten ontplooien.

Voor volwassenen en kinderen met een verstandelijke beperking, ADHD en/of autisme is er de mogelijkheid om, naar hun eigen vermogen, nuttig en vooral aangenaam bezig te zijn.

Op De Zonne Hoeve wordt veel met dieren gewerkt.
De omgang met de dieren betekent veel voor de zorgvragers en geeft vreugde en ontspanning. Het draait ook om het samen zijn en ontspannen omgaan met collega’s en de dieren.

Ze zijn voornamelijk altijd lekker buiten bezig met het verzorgen van de dieren, maar je kunt ook mee helpen met het onderhoud van het terrein/tuin en gebouwen. Binnen in de werkplaats is de mogelijkheid om hout zagen en te timmeren. In hun gezellige keuken/ kantine kun je lekker kokerellen, lezen of hobbyen.

Wat doen ze nog meer ?
Coaching met paarden, begeleid paardrijden, paardrijlessen, kinderfeestjes, ponykamp en cursussen We bieden tevens stage plekken aan vanuit meerdere opleidingen.

advertentie