Nieuw sportkennismakingsproject voor jong en oud

advertentie

REGIO – Iedereen tussen de 2 en 100 jaar kan zich inschrijven voor het nieuwe sportproject van Sportservice Schagen. Een laagdrempelig sportproject om ook volwassenen kennis te laten maken met een nieuwe (sport)activiteit.

Inschrijven voor dit project kan tot 20 september. De 4 kennismakingslessen vinden plaats in week 39,40,41 en 42. Het aanbod is zeer divers en voor alle leeftijden. 

De drijfveer van Sportservice is echt iedereen van jong tot oud te laten profiteren van de positieve effecten van sport en bewegen, daarom start Sportservice deze maand met het nieuweSportPlusProject. Het JeugdSportProject voor basisschoolkinderen en jongeren van het Voortgezet Onderwijs is bij velen al een bekend project, het SportPlusProject is daar een aanvulling op. Veel verenigingen in de gemeente Schagen en Hollands Kroon bieden een activiteit aan waar 4x voor €5,50 aan meegedaan kan worden. 

Deelnemen
Inschrijven voor het SportPlusProject kan viawww.sportserviceschagen.nl. De jeugd schrijft zich in via de gebruikelijke JSP-website. Voor vragen of meer informatie kunt u terecht bij Monique de Vries via 0224-214774 of mail naarmdevries@sportserviceschagen.nl

advertentie