Niet eerder zoveel roofvogels op Kasteel Radboud

advertentie

MEDEMBLIK – Woensdagmiddag 31 juli wordt valkenier Birdlive vergezeld door zijn Belgische collega Dominique Willems van Valkerij Dominique bij Kasteel Radboud.

Niet eerder waren er zoveel roofvogels op het plein en in het luchtruim boven het kasteel te bewonderen! Dit is een eenmalig samenkomen van deze twee bijzondere valkeniers. Beiden delen hun kennis met je, beantwoorden je vragen en laten je zien hoe mooi hun gracieuze vogels vliegen. Het beloofd spectaculair te worden!

Het programma start woensdag 31 juli om 15.30 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. De entree is de reguliere toegangsprijs voor het kasteel en voor museumkaarthouders en kinderen t/m 4 jaar is het gratis. Volwassenen betalen € 8,- en kinderen 5 t/m 12 jaar betalen € 5,-. Dat is inclusief toegang tot het gehele kasteel. Houd er rekening mee dat kasteel om 17.00 uur sluit. Wil je ook het hele kasteel ontdekken? Zorg dan dat je in ieder geval om 14.45 uur binnen bent. Dan heb je genoeg tijd om het kasteel te bekijken én niks te missen van de roofvogels.

Mis deze kans niet om zoveel roofvogels in een prachtige historische omgeving te bewonderen! Bij Kasteel Radboud, de magie van vervlogen tijden. Kijk voor meer informatie en voorverkoop op kasteelradboud.nl/agenda

advertentie