Nick Feller tweede in verkiezing Men Universe 2018.

advertentie

BARSINGERHORN – Nick Feller (22) uit Barsingerhorn is tweede geworden bij de verkiezing Men Universe 2018. Volgens organisator Ryan Sheikrojan betekent de winst dat Nick wordt gevraagd voor internationale evenementen als de winnaar niet kan komen. Hij mag daar dan als model werken. De eerste plek ging naar een man uit Rotterdam.

Een jury besloot dat Nick de tweede plek verdiende. Hij nam het in de finale op tegen negen anderen. Hij is erg trots op wat hij heeft bereikt. “Ik had niet kunnen dromen dat het zo mooi zou zijn en dat ik zo ver zou komen. Ik hoopte op een plek in de top 6. Een tweede plek had ik niet verwacht.”

Net als bij een missverkiezing, moest Nick verplichte nummers doorlopen. Er was bijvoorbeeld een dansronde en ook een onderbroekenronde en galaronde. De vragenronde ging volgens Nick minder goed. “Ik kreeg een best lastige vraag waar ik niet direct een antwoord op had, maar ik herstelde mezelf gelukkig wel weer”, zegt hij tegen NH Nieuws. De galaronde ging volgens Nick het beste. “Ik voelde me gewoon heel erg op m’n gemak in mijn pak en ik vond het er heel mooi uitzien.” 

Lees ook: Nick Feller in finale Men Universe 2018

Nick won ook de photogenic prijs. Organisator Ryan legt uit dat hij van alle finalisten het beste op foto’s stond. Er zijn shoots geweest op het strand, bij een auto en er zijn portetfoto’s genomen. Ook met deze prijs is Nick erg blij. “Dat is in een groep met zulke mooi mannen wel echt een compliment.”

De wedstrijd Men Universe wordt sinds 2014 jaarlijks gehouden.

 

advertentie