NH Kampioenschap Luchtgitaar spelen

advertentie

BREEZAND: Zaterdag 3 november tijdens de ‘Monsters of Rock’ tribute van Het Grote Bonte Schuurfeest in Breezand (NH) wordt het open kampioenschap Air Guitar spelen georganiseerd, ook wel in goed Nederlands luchtgitaar spelen genoemd. Voor liefhebbers van Pop en Rock muziek in alle toonaarden is het een geliefde bezigheid.

Wie heeft niet ooit een beroemde gitarist ‘in de lucht’ nagespeeld? Iedereen kan het, velen doen het, dan wel niet per ongeluk spontaan, en iedereen kan er een ‘ster’ in zijn. Nu bestaat de mogelijkheid om de individuele luchtgitaarkunsten voor groot publiek te vertonen met leuke prijzen. Voor Noord-Holland-Noord is dit de eerste keer om hier aan mee toe doen. De voorselectie is begonnen en je kan je vanaf nu opgeven. Hoe? Alle info is te vinden op de facebookpagina van Het Grote Bonte Schuurfeest facebook.com/bonteschuurfeest of via www.snipmuziek.nl
Tijdens de avond zal de jury kijken naar durf, expressie, techniek en show.

2000 Luchtgitaren
Voor alles bezoekers van het beruchte Schuurfeest hangen sowieso 2000 luchtgitaren in de hal dus iedereen kan naar hartelust meedoen deze avond. De wedstrijd pas prima in het plaatje van de Monsters of Rock avond. Die bied een avond dynamische livemuziek op het grote hoofdpodium ‘AC/DC by ACinDC’, ‘Metallica by Damaged Justice’, ‘Guns N’ Roses by Hollywood Rose’ en ‘Foo Fighters by Monkey Wrench’.

Alle hits zoals ‘Whole Lotta Rosie’, ‘Enter Sandman’, ‘Paradise City’ en ‘The Pretender’ en de beste albumsongs van genoemde wereldbands worden door deze tribute bands op indrukwekkende wijze gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow en special effects. Maar er is meer want ze zouden Het Bonte Schuurfeest niet zijn als er geen verrassende elementen aanwezig zijn. Zo is er een 2e ‘Get in the Ring’ podium waarop o.a. Heavy Hoempa komt optreden. 7 blazers en een drummer die tot het gaatje gaan! Massive Brass Rock met een dikke knipoog naar de rock wat je een keer gezien en gehoord moet hebben. DJ Marcel Meijer zorgt voor de beste rockmuziek van nu en toen.

Ongetwijfeld is er nog een verrassing maar dat houden ze net als elk jaar geheim. De kaartverkoop is in volle gang en tickets kosten in de voorverkoop € 20,- en op de dag zelf aan de kassa € 25,-. Meer informatie over de voorverkoopadressen en nieuws kan je vinden op www.facebook.com/bonteschuurfeest of via www.snipmuziek.nl

advertentie