Netwerkavond met Dirk Scheringa

advertentie

ANNA PAULOWNA – In samenwerking met de Lentetuin organiseert de Ondernemersvereniging Anna Paulowna wederom een Netwerkavond. Dit keer vindt het plaats op donderdag 28 februari 2019.

Als gastspreker voor deze jaarlijkse netwerkavond op de Lentetuin hebben zij de heer Dirk Scheringa bereid gevonden. Dirk Scheringa is een voormalig politieman, politicus en sportbestuurder. Hij was oprichter en bestuursvoorzitter van de DSB Bank en voorzitter van profvoetbalclub AZ. Een markant persoon welke graag anekdotes verteld over onder andere Louis van Gaal en Gerrit Zalm. Daarnaast zijn er ruim voldoende onderwerpen welke besproken kunnen worden, denk hierbij aan de DSB Bank, curatoren, slapeloze nachten, wie zijn dan je vrienden, AZ, etc. Het zal een interactieve sessie zijn, er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

Ondernemers die niet lid zijn van de Ondernemersvereniging Anna Paulowna betalen een kleine bijdrage van € 15,- (excl. BTW) voor deze verrassend leuke avond, inclusief hapjes en drankjes.

Aanmelden vooraf is verplicht, dit kan via deze link.

advertentie