Nelon Racing hard aan het werk richting nieuw seizoen

advertentie

‘ Fotografie Henk-Jan Wittink) Kevin Mos in actie tijdens de races in Hengelo (Gld)’

Kevin Mos zal in 2017 de Nelon kleuren verdedigen tijdens in ieder geval drie grote evenementen. Kevin Mos zal op de Honda starten tijdens de 50ste editie van de Hamove wegracewedstrijd op de Varsselring, de IDM Assen en tijdens British Superbikes op Assen. Het team hoopt nog een aantal wedstrijden te kunnen rijden, maar is afhankelijk van het budget.

De Zweedse coureur Jimmy Gällros zal in 2017 ook in de Nelon kleuren op racen. Jimmy gaat dit jaar het IDM kampioenschap racen. De vader van Jimmy rijdt in het IDM in de zijspanklasse, een logische keus om zo samen vanuit Zweden de oversteek te maken. Daar waar zowel Kevin als Jimmy racen zal het team compleet zijn.

De motoren worden ook in 2017 getuned bij Mobu  Motoren in Enkhuizen, voor  het rijwielgedeelte van de Honda krijgt Nelon ondersteuning van Ten Kate.  Ten Kate zal ook de set-up van de motoren verzorgen. Nels Lont is verheugd met deze technische ondersteuning ,  zo kan de Honda in ieder geval nog een jaar mee. Het team van Nelon Racing is deze winter uitgebreid met een drietal adviseurs.  Met de komst van deze drie deskundige mannen op hun gebied (financiële kennis/techniek/netwerken) hoopt het team beter voor de dag te komen.  De bekende gezichten van het team gaan ook dit jaar weer allemaal mee op pad. Vorig jaar was een succesvol jaar met een knappe derde plaats voor Jimmy in de ONK Supersport KNMV. Het seizoen werd afgesloten met een gastoptreden van Jorn Hamberg. Jorn gaat dit jaar OW-Cup rijden op een Pearle Gebben Yamaha. Nelon wenst hem daarbij veel succes en de prima contacten zullen onderhouden blijven.

Racen kost veel geld
Iets waar de meeste teams, zeg maar gerust bijna alle, het roerend mee eens zijn. De inbreng van eigen middelen is niet voldoende om deze dure sport het gehele seizoen te bekostigen. Nelon Racing heeft voor particulieren de mogelijkheid om jaarlijks een bedrag van 50, 100 of meer Euro te storten op rekening  NL13ABNA0487817982 t.n.v. Nelon Racing. Voor bedrijven zijn er diverse mogelijkheden om het team te sponsoren waarbij deze kosten in de administratie verwerkt kunnen worden. Zo kunt u met uw bedrijf een dag te gast zijn op het circuit. De gasten worden ontvangen met koffie en een Wieringer Jodekoek.  Men krijgt een rondleiding, volgt de wedstrijden en worden getrakteerd op een Hippo Casino gehaktbal, soep en een drankje. Neem hiervoor contact op met Nelon Racing, nelslont@gmail.com

advertentie