Muziektheater Thalia kijkt uit naar “Hairspray”

advertentie

Terwijl koorleden, solisten en begeleiders van Thalia Hollands Kroon flink oefenen om alle teksten, liedjes en dansen onder de knie te krijgen, zijn ook achter de schermen medewerkers druk bezig.

Bijvoorbeeld met de kleding die gedragen zal worden tijdens de uitvoering. Tinie Kok en Marga Stroo, sinds jaar en dag de drijvende krachten achter dit onderdeel van de productie, laten zich hierbij inspireren door het verhaal, tijdsbeeld en plaats van handeling.

Tijdens de wekelijkse repetities en straks bij de uitvoeringen zijn Tinie en Marga onmisbaar om voor alle spelers de juiste outfit samen te stellen en te zorgen dat iedereen er prachtig uit ziet.

De Thalia Kids spelen, na het succes van hun eigen musical, ook nu een rol in deze aanstekelijke musical “Hairspray” dat zich afspeelt in het America van de jaren 60. De tijd van petticoats, glitterjurken en heel veel kleur, zelfs voor de heren.

De kledingstukken maken beide dames óf zelf, of huren deze bij een speciaal bedrijf als “Wat doe ik je aan” in Benningbroek. Zo nodig worden lengtes aangepast en naden uitgelegd. Accessoires zorgen ervoor dat alles tot in detail klopt en de spelers zo natuurlijk mogelijk in de schijnwerpers komen te staan.

Ook voor deze productie van Muziektheater Thalia staan Tinie Kok en Marga Stroo garant voor een mooie uitstraling in de wetenschap dat goed in de kleren zitten zeker bij zal dragen tot het welslagen van de musical!

Het resultaat zal te zien zijn in het Vikingschip te Den Oever op 17, 18, 19, 24 en 25 maart.

Voor meer info: www.thalia-hollandskroon.nl

 

advertentie