Mindfulness training

advertentie

DEN OEVER – Praktijk In Balance start met groepstraining (minimaal 3 personen) in september en november op de ochtend, middag en avond.

Steeds meer mensen merken het effect van Mindfulness in hun leven. In de training van Praktijk In Balance krijg je een uitgebreide uitleg over hoe mindful zijn werkt, zodat je begrijpt hoe je systeem werkt. Alle tijden en datums staan op de website.

Wat haalt je ego allemaal uit en hoe kun je daar op reageren? Hoe kan je jouw gevoel volgen? Wat voor invloed hebben je gedachten? En nog veel meer! Wil jij een training die je leven veranderd en die je voor de rest van je leven kunt gebruiken? Meld je alvast aan of stuur een email wanneer je vragen hebt of meer informatie wilt. Dit kan naar info@praktijkinbalance.nl

Vind je 8 weken te lang? Denk dan eens aan Reconnective Healing, een healing die gezondheid, balans en levensvooruitgang bevordert. Het is geen therapie of behandeling, het is verandering. Zonder lange therapeutische gesprekken in 1-3 sessies beter in je vel zitten. Gewoon door een half uurtje ontspannen te liggen ervaar je de krachtige helende frequenties energie.

Maak een afspraak en ervaar het zelf. Lees hier een greep ervaringen van mensen die het zelf hebben ervaren. Praktijk In Balance is ook te volgen op facebook.

advertentie