Midlake American Car Meet 21 Augustus

advertentie

Middenmeer – Amerikaanse auto’s en motoren. Wie daar geen genoeg van krijgen, kan een bezoekje brengen in Middenmeer tijdens de Midlake American Car Meet op 21 Augustus.

Of kom zelf je Amerikaanse trots laten zien. Ruim honderd Amerikaanse auto-, motor- of vrachtautobezitters laten hun droomauto op 21 augustus zien. Een dag voor de liefhebber van de Amerikaanse stijl.

Voor de rest van het gezin is deze middag genoeg te doen. Voor de kinderen staat op de havenkade een ‘kidscorner’, speelt de rock-’n-roll band Boys named Sue en zijn een karikaturist en een graffiti artiest aanwezig. Ook wordt een markt met typisch Amerikaanse spullen gehouden en voor iedereen is genoeg eten en drinken. Ook stelt een bedrijf een aantal exclusieve Amerikaanse raceauto’s tentoon.

Kortom: genoeg te doen om met het hele gezin een middagje Middenmeer te bezoeken.
Wie zelf zijn Amerikaanse auto, motor of vrachtwagen wil laten zien? Weet dan dat het een verhard terrein is (dus ook goed te doen als het heeft geregend of voor de eigenaar met een verlaagde auto) en dat het op een plein is. Men kan dus tijdens het evenement een biertje drinken en muziek luisteren en de auto’s nog steeds zien.

advertentie