Metakitt Super Sunday startschot door Irene Moors

advertentie

‘T VELD – “Het startschot van de Metakitt Super Sunday wordt zondag 24 september gegeven door niemand minder dan Irene Moors”, zegt Sven Baars trots. Om 10.00 uur vertrekken de deelnemers vanaf het Kerkplein in ’t Veld.

Op zondag 24 september a.s. wordt er een (laagdrempelige) autorit/rally georganiseerd waar men onderweg allerlei knotsgekke maar ook uitdagende opdrachten gaat uitvoeren. Voor elke opdracht ontvang je punten en wie op het einde van de dag de meeste punten heeft maakt kans op fantastische prijzen! Na de finish kan iedere deelnemer, onder het genot van een hapje en barbecue, de (stoere) verhalen van die dag met elkaar delen.

Irene Moors komt het startschot geven deze Zondag, onderstaand een videoboodschap aan de organisatie van de Metakitt Supper Sunday.

Meedoen?
Ieder deelnemend team kan zich via deze link opgeven. Iedereen kan en mag meedoen dus neem je zoon/dochter/opa/man/vrouw/achter buurman mee en geef je snel op! Na opgave ontvang je een bevestigingsmail met daarin de wijze van betalen.

De Hoofdprijs Een weekend weg bij Landal Green Parks
Iedereen die mee doet maakt er daar kans op!

Van het inschrijfgeld gaat er uiteraard weer een groot gedeelte naar Metakids, een stichting die fondsen/geld werft voor onderzoek naar metabole (stofwisseling) ziektes bij kinderen.

Online Video

advertentie