Met spoed vrijwilligers gezocht

advertentie

DEN HELDER/HOLLANDS KROON – Bij de Dierenambulance is men opzoek naar gemotiveerde mensen om het team te versterken. In het werkgebied van Den Helder is men voornamelijk opzoek naar chauffeurs maar ook bijrijders zijn van harte welkom.

In Hollands Kroon (Noord) ben je zowel chauffeur als bijrijder in één, daar rijdt namelijk de KDA (Kleine Dieren Ambulance). Werktijden zijn van 08.00 tot 21.00 uur, in uitzonderlijke gevallen kan dit iets uitlopen. U dient minimaal 2 dagen per maand beschikbaar te zijn.

Zij zetten zich in voor gevonden huisdieren, of het nu gaat om een zwerver, een gewond of aangereden dier. Maar ook voor vogels, egels, hazen, reptielen, zeehonden en andere wilde dieren die hulp nodig hebben staan zij klaar.

Daarnaast verzorgen zij taxiritten, naar de dierenarts of het crematorium in Schagerbrug.  Wilt u het hechte team willen versterken als vrijwilliger, dan kunt u zich opgeven via het contactformulier op onze website www.dierenambulancedenhelder.nl of bellen met 063002721

advertentie