Met helicopter over de tulpenvelden in de Wieringermeer (video)

advertentie

SLOOTDORP – De afgelopen dagen was het een drukte van komen en gaan bij Tulpenexcursie Siem Munster aan de Wierweg in Slootdorp. Dit keer waren het geen touringcars maar een heuse helicopter. In samenwerking met Prince Helicopters uit Zierikzee kon je een rondvlucht maken boven de bloeiende tulpen velden van de Wieringermeer.

Er wordt gevlogen met een Enstrom 480, een helikopter die zeer geschikt is voor rondvluchten vanwege het feit dat alle gasten een gegarandeerde raamplaats hebben. Samen met de zeeuwse piloot die de helicopter zeer bekwamen bestuurd, vliegt u over de weilanden van de Wieringermeer polder. De vluchten worden georganiseerd in het laatste weekend dat de tulpen nog in bloeistaan.

Noordkop Nieuws nam afgelopen zaterdag een kijkje bij Tulpenexcursie Siem Munster en en maakte daar onderstaande reportage. 

Voor deze zondag is het nog mogelijk om een vlucht te maken, deze beginnen rond 11:00. De kosten voor een vlucht van 10 kilometer (6 minuten) zijn € 49,95 per persoon, een vlucht van 20 kilometer (12 minuten) kost € 79,95 per persoon.

 

Noordkop Nieuws video verslag & reportages

advertentie