Meiden D1 handbal Kleine Sluis kampioen

advertentie

ANNA PAULOWNA – Kleine Sluis D1 heeft een bijzonder goed en gezellig seizoen achter de rug met heel veel extra leuke activiteiten. Op het veld werd er elke week keihard gebikkeld en daaromheen hebben ze samen veel leuke dingen gedaan.

De wedstrijd van zondag tegen DSO begon wat onzeker: wij wisten wat er op spel stond en werden de zenuwen niet helemaal de baas. Na een korte drinkpauze en een oppepper van onze trainer Melania, die vandaag éénmaal voor coach speelde, werd het andere koek. DSO werd in het tweede deel van de eerste helft volledig weggespeeld waardoor we met een ruime marge de rust in gingen.

Na de rust ontstonden er wat slordigheidjes en kwam DSO nog wat terug. Het verschil was echter groot genoeg. Een eindstand met een verschil van 10 punten: 26-16. Zo’n groot verschil hebben we niet eerder behaald tegen DSO!

Het resultaat van deze periode is sowieso superknap van het D1 team: het was een pittig zware poule waarin ze bovenin zijn geëindigd. Ten opzichte van vorige periodes en vergeleken met de andere D1 teams is de D1 van Kleine Sluis zichtbaar sterker geworden. De stand van zondag gaf dat dan ook mooi weer. De vereniging is superblij en trots op de kampioenen!

advertentie