Meertour 2018 DAG 4 Video Verslag

advertentie

WIERINGERWERF – De slotdag van de Meertour was Zondag aan de Brink in Wieringerwerf, deze begon om 11:00 uur met een tijdrit en een extra funnklasse met aansluitend het criterium van Wieringerwerf.

Tijdrit.
De winnende tijd in de B categorie werd gereden door Harmen Aalbers tweede werd Mike Kes en derde Barry Dam.
De snelste in de A categorie was Steven Heshusius, tweede Tijs Dekker en als derde Rudy Vriend.

Criterium B Rijders.
De onderlinge verschillen in het klassement na de tijdrit waren minimaal waardoor we een spanende strijd konden verwachten. We hadden diverse uitloop pogingen maar helaas gelukte het niemand om weg te komen. Hierdoor moest de eindsprint de beslissing brengen en die werd gewonnen door Nick Slijkerman voor Arne Botman en Mike Tesselaar.

Door de overwinning van Nick Slijkerman in de wedstrijd werd hij ook eindwinnaar van het B klassement.

Criterium A Rijders.
De renners van de A groep hadden de pech om de gehele wedstrijd in de regen te rijden. Halverwege ging een drie tal weg rijden maar na drie ronden was het niet meer te doen want het tempo van het peloton ging omhoog en alles kwam weer bij elkaar. Een massasprint moest de beslissing brengen en die werd gewonnen door Rudy Vriend voor Joris Blokker en Gerard van Haaften.

Stand van truien.

  • De gele leiderstrui – Ruud Slagter
  • De rode leiderstrui – Ruud Slagter
  • De witte leiderstrui – Ruud Slagter.
  • De groene leiderstrui – Nick Slijkerman

Onderstaand de laatste video die we op deze 4e Meertour dag hebben gemaakt, Noordkop Nieuws bedankt u voor het kijken. Voor het totale overzicht van uitslagen en overzichten gaat u naar stmeertour.com of de facebook.com/meertour.

Noordkop Nieuws video verslag & reportages

advertentie