Meer auto’s bekrast

advertentie

HIPPOLYTUSHOEF – Naar aanleiding van het bericht over de bekraste auto bij het zwembad in Hippolytushoef hebben wij een reactie ontvangen. Helaas niet de reactie waar wij op hadden gehoopt, maar iemand die ook een melding doet van vernieling aan zijn auto.

Op 2 december 2017 is zijn auto bekrast en ook aan één kant. Dit is gebeurd op het parkeerterrein van de Aldi in Hippolytushoef. Een schade van maar liefst € 3.000,-.Verder lezen wij ook bij andere media dat er meer auto’s worden bekrast. Onder andere in Den Oever.

Dit zou beteken dat er één of meerdere personen het klaarblijkelijk leuk vinden om andermans spullen te vernielen. De schade loopt in sommige gevallen behoorlijk op.

Saillant detail is dat er bij de politie niets bekend is van het bekrassen van auto’s. Met andere woorden, men geeft het niet op. Als er vernielingen aan uw eigendom worden gepleegd, neem dan contact op met de politie. Het kan uiteraard ook via internet.

Als er dan toevallig iemand wordt betrapt, kan men onderzoeken of diegene meer op zijn kerfstok heeft. En men kan dan de schade verhalen op deze persoon.

Klik hier voor bericht over kras op auto.

advertentie