Mantelzorgers wegwijs in zorg en welzijn

advertentie

ANNA PAULOWNA – Het Mantelzorgcentrum organiseert op donderdag 28 september een informatieve bijeenkomst over de zorg. Mantelzorgers krijgen heel veel informatie over de zorg.

Dan is het wel eens lastig om uit te zoeken wat zij nodig hebben. Mantelzorgmakelaar Monique Post legt tijdens de bijeenkomst onder andere uit hoe de zorg is geregeld en welke afkortingen en jargon er gebruikt worden. De bijeenkomst is gratis. Mantelzorgers uit Hollands Kroon melden zich via info@mantelzorgcentrum.nl aan. Na aanmelding krijgen zij een bevestiging met daarin de locatie. 
Er zijn verschillende vormen van ondersteuning voor mantelzorgers. Maar welke hulp hebben zij nodig en waar hebben zij recht op? En als mantelzorgers eens een dag vrij willen van de zorg, welke mogelijkheden zijn er dan? Op deze en andere vragen geeft Annemiek antwoord. Mantelzorgers mogen uiteraard ook zelf vragen stellen.

Aanmelden
De informatieve bijeenkomst is op donderdag 28 september van 14.00 tot 16.00 uur. De bijeenkomst is gratis voor mantelzorgers uit de regio Hollands Kroon dankzij subsidie vanuit de gemeente. Aanmelden is verplicht en dat kan via info@mantelzorgcentrum.nl.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze of over onze andere activiteiten kunnen mantelzorgers bellen met het Mantelzorgcentrum, tel. 0223 – 74 70 09 of een mail sturen naar: info@mantelzorgcentrum.nl. Op www.mantelzorgcentrum.nl staat meer nieuws en een volledig overzicht van activiteiten voor mantelzorgers.

advertentie