Mantelzorgers in gesprek

advertentie

Web-banner-BBHK-728x90px

ANNA PAULOWNA – Het Mantelzorgcentrum organiseert op donderdag 7 september een bijeenkomst voor mantelzorgers uit de regio Hollands Kroon.

De bijeenkomst is in woonzorglocatie de Keijzershoff in Anna Paulowna. Mantelzorgers wisselen tips en ervaringen met elkaar uit. Dat gebeurt onder begeleiding van consulent Marianne Weel van het Mantelzorgcentrum. De bijeenkomst is gratis. Mantelzorgers uit Hollands Kroon melden zich via info@mantelzorgcentrum.nl aan.
 

Luisteren en vertellen
Tijdens de bijeenkomst luisteren mantelzorgers naar persoonlijke verhalen en vertellen zelf hun verhaal. Daardoor krijgen mantelzorgers nieuwe inzichten en gaan vaak met een lichter gevoel weer naar huis. Mantelzorgers mogen zelf bepalen of zij een of meerdere bijeenkomsten bijwonen.

Aanmelden

De bijeenkomst is op donderdag 7 september van 13.30 tot 15.00 uur in woonzorglocatie de Keijzershoff, Vreedenhoff 66, Anna Paulowna. De bijeenkomst is gratis voor mantelzorgers uit de regio Hollands Kroon dankzij subsidies vanuit gemeenten. Aanmelden is verplicht en dat kan via info@mantelzorgcentrum.nl.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze of over onze andere activiteiten kunnen mantelzorgers bellen met het Mantelzorgcentrum, tel. 0223 – 74 70 09 of een mail sturen naar: info@mantelzorgcentrum.nl. Op www.mantelzorgcentrum.nl staat meer nieuws en een volledig overzicht van activiteiten voor mantelzorgers.

advertentie