Mantelzorgers in gesprek

advertentie

Web-banner-BBHK-728x90px

NIEUWE NIEDORP – Het Mantelzorgcentrum organiseert op donderdag 17 augustus een bijeenkomst voor mantelzorgers uit Hollands Kroon. De bijeenkomst is in de Trambaan in Nieuwe Niedorp. Mantelzorgers wisselen tips en ervaringen met elkaar uit.

Dat gebeurt onder begeleiding van consulent Marianne Weel van het Mantelzorgcentrum. De bijeenkomst is gratis. Mantelzorgers uit Hollands Kroon melden zich via info@mantelzorgcentrum.nl aan.
 
Tijdens de bijeenkomst luisteren mantelzorgers naar persoonlijke verhalen en vertellen zelf hun verhaal. Daardoor krijgen mantelzorgers nieuwe inzichten en gaan vaak met een lichter gevoel weer naar huis. Iedere bijeenkomst staat op zichzelf. Mantelzorgers mogen zelf bepalen of zij een of meerdere bijeenkomsten bijwonen.  

Aanmelden
De bijeenkomst is op donderdag 17 augustus van 13.30 tot 15.00 uur in Woonzorglocatie de Trambaan, Watersnip 72 in Nieuwe Niedorp. De bijeenkomst is gratis voor mantelzorgers uit de regio Hollands Kroon dankzij subsidies vanuit gemeenten.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze of over onze andere activiteiten kunnen mantelzorgers bellen met het Mantelzorgcentrum, 0223 – 74 70 09 of een mail sturen naar: info@mantelzorgcentrum.nl. Op www.mantelzorgcentrum.nl staat meer nieuws en een volledig overzicht van activiteiten voor mantelzorgers.

advertentie