Mantelzorgcompliment voor mantelzorgers in Hollands Kroon

advertentie

HOLLANDS KROON – Op 10 november vieren we de Dag van de Mantelzorg. Ook Hollands Kroon zet mantelzorgers in het zonnetje. Elke bij het Mantelzorgcentrum aangemelde mantelzorger ontvangt vanaf 16 november het mantelzorgcompliment. Dit is, net als vorig jaar, een VVV-waardebon. Jonge mantelzorgers onder de 18 jaar ontvangen twee bioscoopbonnen.

Feestelijke middag voor mantelzorgers
Wethouder Mary van Gent nodigt alle mantelzorgers uit voor een feestelijke middag op 16 november vanaf 14.30 uur in de Cultuurschuur te Wieringerwerf. Het Mantelzorgcentrum nodigt bij haar bekende mantelzorgers uit via de nieuwsbrief en een mailbericht. De nog niet bij het centrum bekende mantelzorgers nodigt het Mantelzorgcentrum uit via de media. Tijdens deze middag zijn er tal van activiteiten georganiseerd. Wethouder Van Gent overhandigt dan ook het eerste mantelzorgcompliment op deze bijeenkomst. Mantelzorgers die niet bij deze bijeenkomst aanwezig zijn, krijgen het compliment thuisgestuurd.
Aanvragen mantelzorgcompliment
Hollands Kroon waardeert haar mantelzorgers. Bent u mantelzorger of kent u een mantelzorger die dit compliment verdient, meld u dan aan voor het mantelzorgcompliment en attendeer andere mantelzorgers op dit compliment. Stuur voor 31 december een e-mail of brief naar: mantelzorgcompliment@mantelzorgcentrum.nl, Mantelzorgcentrum, t.a.v. Mantelzorgcompliment, De Strandwal 22a, 1851 VM Heiloo.
Meer informatie?
Mantelzorgers die al zijn ingeschreven bij het Mantelzorgcentrum hoeven zich niet aan te melden: zij ontvangen op de Dag van de Mantelzorg de bon of, als men hierbij niet aanwezig is, op een later moment. De looptijd voor dit compliment is tot 31 december. Voor vragen is het Mantelzorgcentrum dagelijks bereikbaar via: info@mantelzorgcentrum.nl of telefonisch:  0223-747009

advertentie