Mantelzorgcentrum bestaat 10 jaar!

advertentie

REGIO – Het Mantelzorgcentrum bestaat 10 jaar en viert dit groots met mantelzorgtheater. Mantelzorgers en mensen die in de zorg werken mogen hierbij aanwezig zijn. Het mantelzorgtheater is op dinsdag 15 mei in Theater de Kampanje in Den Helder.

Theatergroep Kracht van de Beleving voert speciaal voor het Mantelzorgcentrum een voorstelling op rondom het thema mantelzorg. Niet alleen de grote verhalen over offers en liefde en rouw, maar ook de kleine, alledaagse verhalen die vaak onopgemerkt blijven. De voorstelling zorgt voor herkenning, juist in die kleine, specifieke situaties. De theatermakers brengen het thema met de nodige humor. Dagvoorzitter Margriet Brandsma (voormalig NOS-verslaggever) praat het geheel aan elkaar. Bovendien legt een live-cartoonist de middag op een unieke manier vast.

Aanmelden
Het mantelzorgdebat is op dinsdag 15 mei 2018 van 10.30 –16.00 uur. Tussendoor is er voor de aanwezigen een lunch. De bijeenkomst is in Theater de Kampanje, Willemsoord 63 in Den Helder en is gratis voor mantelzorgers en (zorg)professionals uit de gemeenten Den Helder, Schagen en Hollands Kroon. Aanmelden is verplicht en dat kan via communicatie@mantelzorgcentrum.nl

Mantelzorgcentrum
Het Mantelzorgcentrum is hét expertisecentrum voor mantelzorg in Noord-Holland Noord, actief van de gemeente Heiloo tot aan Den Helder. Onze belangrijkste opdracht is mantelzorgers te ondersteunen zodat zij de zorg kunnen blijven geven en daar zelf gezond bij blijven.

advertentie