Lutjeweekend 2017

advertentie

WESTERLAND – Op zaterdag 5 en zondag 6 augustus is het weer Lutjeweekend op het Lutjestrand te Westerland. Twee dagen activiteiten georganiseerd door de horecaondernemingen aldaar.

Op zaterdag houdt Brandend Zand vanaf 14:00 uur een open dag. Ieder bedrijf waar de locatie voor feesten, evenementen en bijeenkomsten mee samenwerkt mag zich dan presenteren. Diverse bedrijven hebben aangegeven aanwezig te zijn. De dag wordt vanaf 19:00 uur afgesloten met een salsa workshop en daarna vrij dansen.

In Bistro Lutje wordt op zaterdag de eerste Bistro Lutje BBQ gehouden. Onbeperkt genieten van de diverse soorten vlees en ‘beilagen’. De aanvang is 17:00 uur. Deelname aan de barbecue is op reservering.

Op zondag is er net als vorig jaar ruimte voor Show Your Wheels. Een dag rond bijzondere auto’s, motoren en verder alles wat wielen heeft en interessant is. De organisatie is in handen van Arco Schenkels. Op de evenementenpagina op Facebook www.facebook.com/events/1860097927644527 is alle informatie te vinden. Show Your Wheels begint om 10:00 uur ’s morgens.

In Bistro Lutje treedt vanaf 14:00 uur Rok en Lol op. In Brandend Zand is vanaf 16:00 uur levende muziek geproduceerd door Broken Chain.

www.facebook.com/lutjeweekend is de Facebookpagina van het evenement.

advertentie