LOS en Noordkop Radio werken samen in Regio Live

advertentie

DEN HELDER / HIPPOLYTUSHOEF – Met ingang van maandag 24 juli starten LOS Den Helder en Noordkop Radio gezamenlijk het ochtendprogramma “Regio Live”. Hierin elke werkdag tussen 08.00 en 10.00 uur aandacht voor het actuele nieuws uit de regio.

Regio Live is een voortzetting van het nieuwsprogramma LOS Live, dat inmiddels zo’n 2,5 jaar bestaat. In twee uur tijd wordt de luisteraar bijgepraat over het laatste nieuws uit Den Helder, Hollands Kroon en de Kop van Noord-Holland. Het programma wordt gemaakt vanuit de LOS-studio aan de Kerkstraat in Den Helder en wordt op beide zenders gelijktijdig uitgezonden. De presentatie is afwisselend in handen van Cor Buschman, Ronald Boutkan en Gerard Terpstra.

De beide omroepen sloten in december 2015 een samenwerkingsovereenkomst, in lijn met landelijke ontwikkelingen. Sindsdien wordt samengewerkt op het gebied van kennis, kunde en techniek, trekken de omroepen waar mogelijk gezamenlijk op. Een van de nieuwste vruchten van de samenwerking is Regio Live. Beide omroepen dragen inhoudelijk bij aan de berichtgeving via Regio Live. De samenwerking zal de komende tijd verder worden vormgegeven.

De LOS is in Den Helder en omgeving via de ether te ontvangenvia 105.6Mhz, Noordkop Radio via 106.6FM. Beide zenders zijn ook via DAB+ te ontvangen en online te beluisteren via losdenhelder.nl en noordkopnieuws.nl.

advertentie